Mesec dana krio da je POSTAO OTAC: Andrija Kuzmanović napravio dete drugarici, a evo šta je rekao povodom toga

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 21:32

Mesec dana krio da je POSTAO OTAC: Andrija Kuzmanović napravio dete drugarici, a evo šta je rekao povodom toga

Privatnost na prvom mestu!

Andrija Kuzmanović pre mesec dana postao je otac.

Glumcu je njegova bliska prijateljica rodila sina, a u želji da zaštiti privatnost svojih najbližih, nije želeo da govori na ovu temu, te samo njemu bliski ljudi znaju da se ostvario kao roditelj.

Andrija se upravo iz tog razloga nije dugo zadržavao na filmskom festivalu u Sarajevu. On je želeo da vreme provede s tek rođenom bebom, te je otkazao sve obaveze i intervjue.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema saznanjima, Andrija i majka njegovog deteta nisu nikad bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom trenutku između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o detetu, iako nisu u ljubavnom odnosu.

- Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - kaže sagovornik blizak Kuzmanoviću.

- Ne komentarišem svoj privatni život - kratko je poručio glumac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.