Merima bila jako vezana za sestru Ninu: Razvod roditelja im znatno promenio život, a obe je odnela ISTA BOLEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 15:36

Merima bila jako vezana za sestru Ninu: Razvod roditelja im znatno promenio život, a obe je odnela ISTA BOLEST

Imale su teško detinjstvo.

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" i sestra po majci Merime Njegomir, Nina Pavić preminula je danas nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Nina je o lavovskoj borbi s kancerom otvoreno govorila, a javnosti je poznato da su Merima i Nina imale teško detinjstvo jer su zbog razvoda roditelja bile razdvojene, kao i to da je Merima jako bila vezana za sestru.

Kada je pevačica imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četrnaest godina, roditelji su joj se razveli. Njena majka je napustila porodični dom sa Meriminom sestrom koja je tada imala pet godina, dok su Merima i njen mlađi brat ostali sa ocem.

Merimi se tada život mnogo promenio. Morala je da brine o ocu i bratu, naučila je da kuva, kao i da obavlja sve kućne poslove.

Majku i sestru je viđala povremeno, što je i Merimi, ali i Nini veoma teško palo. Njena majka se ponovo udala i dobila još jednog sina, Meriminog polubrata.

Podsetimo, Merima Njegomir je takođe bolovala od kancera, za šta je saznala svega nekoliko meseci pre smrti.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.