Mensuru stigla OPOMENA - Ne mogu da ga prepoznaju: Stiglo UPUTSTVO za ponašanje u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 13:49

Mensuru stigla OPOMENA - Ne mogu da ga prepoznaju: Stiglo UPUTSTVO za ponašanje u Beloj kući

Mensura sinoć su u rijalitiju posetili prijatelji, a zatim mu i očitali lekciju kako treba da se ponaša u rijalitiju.

Mensur Ajdarpašić ima armiju fanova, kojoj nije jasno zašto je učesnik "Elite" nezainteresovan za dešavanja u Beloj kući.

Juče su bile posete porodica, a Mensura su posetili najbliži prijatelji, koji su mu skrenuli pažnju na ponašanje i poručili mu da se trgne, kada je već dobio priliku da bude u najgledanijem rijalitiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Mensuru je ovo došlo kao hladan tuš, s obzirom da ni sam nije znao na čemu je i šta se dešava u spoljnom svetu.

Njegova porodica, prijatelji, kao i brojni fanovi, voleli bi da vide onog starog Mensura, a mnogi su zaključili da Ajdarpašiću fali neka devojka, odnosno ljubav, te da je to razlog ovakvog njegovog stanja:

- Gas, ti si mašina. Ne mogu da te gledam ovakvog. Želim da budeš mašina kao što si bio, a ne ovakav. Šta je ovo Mensure? Majka te gleda, podržava. Svi su tu za tebe, ali nemoj ovako da se ponašaš - rekao je prijatelj.

- Jasno - dodao je Mensur.

- Kad si već ovde, nemoj da se ponašaš ovako. Nemoj da praviš probleme, ali nemoj ni da ćutiš - kazao je Mensurov prijatelj.

Podsetimo, Mensur je u više navrata naglasio da bi voleo da napusti rijaliti, jer smatra da se u istom, ove sezone, nije najbolje snašao, ali njegovi prijatelji smatraju da treba da da "po gasu" i pokaže ko je zapravo Mensur.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.