Melina otkrila zašto ona i Haris kriju svoju decu od javnosti

Izvor: Svet, 03.Jan.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melina otkrila zašto ona i Haris kriju svoju decu od javnosti

Haris Džinović dočekao je novu godinu na Zlatiboru, gde je nastupio ispred nekoliko hiljada obožavalaca. Njegova supruga Melina je bila uz njega sa sinom i ćerkom.
“To su dva različita osećaja, stvarno, bez obzira na te niske temperature. Čovek uvek izdrži kad vidi pred sobom 10 do 15 hiljada ljudi, tada se hladnoća uopšte i ne oseti”, rekao je Haris za “Premijeru” i komentarisao zašto on i Melina nikad nisu tema tabloida.
“Melina i ja živimo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << potpuno normalan život, bez ikakvih skandala. Nismo interesantni. Nisam ja čovek koji je tek juče započeo karijeru, prema tome nije to interesantno, nema tu intriga, nema tu podvala”, objasnio je on.
Melina je otkrila zbog čega kriju decu, Đinu i Kana, od medija.
“Privatno sam oduvek ponosna na brak, decu, na taj neki život koji veoma lepo vodimo, koji je stabilan. Svi zaboravljaju da Đina i Kan imaju 12 i 13 godina i ja sam još uvek u mogućnosti da im taj Instagram i Snepčet zabranim.”

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.