Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2020, 20:53

Melina miri Harisa i Čolu – Krivo joj je što se više ne druže!

– Melinu je srce zabolelo kad je ugledala taj lajv nastup Čole i njenog Brke. Setila se kako su se nekad družili i pevali, a onda je sve odjednom prestalo – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Mira Škorić u strahu za goli život! „Molim Boga da ovo sr*nje prođe!“

PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << JOŠ: Amar Gile moli ženu da mu se vrati! Nakon S*KS AFERE sa zadrugarkom, supruga ga napustila i odvela dete?!

– Zbog svega toga Melina je rešila da kako zna i ume pomiri muža sa Čolom. Već ima ideje u glavi ili da održe neki koncert zajedno, ili da čak snime i duet. Inače, njih dvojica se nisu nikad svađali, samo su se udaljili. Obaveze oko posla i porodice učinile su svoje i nekako su im se u jednom trenutku putevi razišli. Sa druge strane, Haris je i dalje utučen zbog pogibije Šabana Šaulića za kojeg je uvek govorio da mu je najbolje društvo u kafani, pa od njegove smrti, retko i izlazi. Povukao se u sebe i to Melinu brine. Zato je ona i zbog toga rešila da spoji Čolu i Brku i da time pomogne mužu da se ponovo pokrene i da osveži društveni život – završio je izvor za SCANDAL!

Ostaje da vidimo da li će Melini poći za rukom da ih zbliži, pa da ćemo uživati u duetu Harisa i Čole.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.