Haris za rođendan dao 10.000 evra!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2012, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris za rođendan dao 10.000 evra!

Džinović organizovao proslavu 61. rođendana u elitnom restoranu u Kanu

Prođe leto šezdeseto!

Haris Džinović proslavio je 61. rođendan u jednom od najelitnijih restorana u Kanu i za taj luksuzni trenutak iskeširao 10.000 evra, saznaje Kurir iz izvora bliskog ovom pevaču.

- Haris je 26. septembra napravio slavlje za koje baš nimalo nije štedeo. Desetak njegovih prijatelja, uključujući i suprugu Melinu, uživalo je te >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << večeri zajedno s njim. Na meniju su se našli riblji specijaliteti, a pila su se isključivo najskuplja vina - priča naš sagovornik.

Pevač je za rođendan dobio vredne poklone, ali među njima mu je verovatno najlaskaviji od supruge Meline, koja mu je poklonila skupoceni sat marke „brajtling“, čija cena prelazi iznos od tri nule.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MELINA DŽINOVIĆ: Hari je proslavio rođendan u stanu u Kanu, od mene je dobio rečnik!

Izvor: Scandal.rs, 29.Sep.2012

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted Tragom informacije da je Haris Džinović ove godine proslavio rođendan spektakularnom večerom u stanu u Kanu pozvali smo Melinu Džinović da nam ispriča detalje raskošne večere. - Jedina istina je da je Hari proslavio rođendan! Informacija koju ste pročitali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.