Maya Berović novim albumom zapalila internet: Milioni za 24 sata

Izvor: Tracara.com, 09.Avg.2020, 22:42

Maya Berović novim albumom zapalila internet: Milioni za 24 sata

Foto: Promo Maja Berović je u četvrtak objavila svoj novi album “Intime”, koji je za samo dvadeset četiri sata sakupio više miliona pregleda na youtubu. Maja je publici predstavila deset novih pesama i isto toliko spotova, a za svega 24 sata one su na video platformi pregledane preko devet miliona puta. Pevačica je sa “dobrom promocijom” nastavila i tokom vikenda, te sada pesme “Honey”, “Intime”, “Verna kao pas”, “Niko kao on”, “Bonbon”, “Kunem se u nas”, “Lalala” >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i “Niko ne zna”, ponaosob imaju više od milion i po pregleda. Foto: Promo “Izašao je album na kome smo radili godinu i po dana. Uložili smo mnogo truda, mnogo energije i vidim da su reakcije publike više nego odlične. To mi diže adrenalin i čini me srećnom. Nisam spavala 24 sata, ali imam osećaj da bih mogla još toliko,” kaže Maja. “Radili smo godinu i po dana, prošli smo od Dominikanske Republike do Nemačke. Spotove smo krenuli da realizujemo još prošle godine. Koronavirus nas je toliko usporio i otežao nam neke stvari, ali imali smo jaku želju da uspemo u tome i čak ni korona nije uspela da nas poremeti”, rekla je Maja nedavno za Nova.rs. Preslušajte ceo album Intime u nastavku. The post Maya Berović novim albumom zapalila internet: Milioni za 24 sata appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

20 MILIONA ZA TRI DANA OVO JE SAMO NJOJ POŠLO ZA RUKOM: Pesme Maye Berović u samom vrhu trendinga

Izvor: Blic, 10.Avg.2020, 16:27

Muzička zvezda Maja Berović pre četiri dana objavila je osmi album „Intime“. Za ovaj period album od deset pesama ima 20 miliona pregleda. Međutim, čak tri pesme ušle su u popularni trening na prostoru celog Balkana, tako je pesma „Honey“ koju su radili grupa „Caneras“ ušla po broju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.