Maya Berović: Pobegla u Dubai i uživala na zabačenim plažama sa verenikom! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 27.Sep.2013, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maya Berović: Pobegla u Dubai i uživala na zabačenim plažama sa verenikom! (Foto)

Posle odmora zu Dubaiju, gde je odmarala u apartmanu koji koristi Viktorija Bekam, Maya Berović se sa povratka sa istog dobro preznojila i naradila.Obzirom da se umorila od nastupa i napornih putovanja na iste, Maya je odlučila da pet radnih dana, do sledećeg nastupa, skokne par dana do Turske i dopuni baterije.

„Verovatno nikada više neću ići na odmor u junu, što sam uradila ove godine.Posle tog odmora, obzirom da me je čekala naporna letnja sezona, umorila sam se i osećala sam se iscrpljeno, tako da je svo ono odmaranje u junu bilo uzaludno.Kako sam imala pet slobodnih dana, odlučila sam da odem do Antalije i dopunim baterije.Bez ikakvog plana.Jednostavno sam se probudila ujutru i rešila da krenem da odem negde gde me niko ne zna, kako bih se odmorila i to sam i učinila“-priznala nam je Maya.
 Međutim, kako je sve vreme  pričala u jednini, a kako ni na fotografijama nigde nismo videli njenog verenika Alena, nismo mogli a da se ne pitamo gde je on bio!?

Tačno sam očekivala to pitanje, ali ništa ne brinite.Nema mesta ni panici, ni zabrinutosti, jer je kod mene sve pod kontrolom.Ljubav je jača nego ikada i on je bio samnom, samo nije želeo da se slika ovaj put.Bez brige“-kaže kroz osmeh popularna pevačica.

Takođe, ono što nam je bilo prilično čudno je činjenica da se Maya oprobala u vožnji skutera, jer je poznato da se plaši motora i svega što ikako potseća na njih.Međutim, saznali smo da je u pitanju bila opklada.Alen je, kako bi je „naterao“ da prevaziđe strah, kladio sa njom, da to neće uraditi, a znajući da ne vole da je čikaju, pretpostavio je da će uraditi to i provozati se na njemu.Da stvar bude još zanimljivija, kada se oslobodila, pevačica je večinu vremena provodila na skuteru, vrlo često se odvozeći na zabačene plaže, gde su mogli da uživaju sami.



Poznati.info/ COPYRITED
Slične, interesantne temeCunami: Maya Berović obara sve rekorde. Ludnica na njenim…
Hit: Ekskluzivno sa slikanja novih fotki zgodne pevačice!
Hit: Seksi pevačica sunčala obline na Kubi. Pogledajte…
Kod nje nema krize: Pevačica letuje na Kubi!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.