Matora u depresiji zbog svađe sa Ružicom! Napisala joj pismo: Volim te, nedostaješ mi i boriću se za tebe!

Izvor: Svet, 10.Maj.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matora u depresiji zbog svađe sa Ružicom! Napisala joj pismo: Volim te, nedostaješ mi i boriću se za tebe!

Nakon što su se Matora i Ružica povađale u vili “Parova”, večeras u toku izbacivanja one su progovorile o svađi koja se dogodila uprskos iskrenom pijateljstvu. Matora tvrdi da joj je jako teško zbog toga što ne razgovaraju.
Na pitanje da li će se pomiriti, Ružica objašnjava drskim tonom:
“Ne bih rekla da ćemo se pomiriti. Zaklela sam se u Boga i neću to da prekršim. Pričala sam dva meseca, savetovala je i ništa me nije poslušala. Da jeste, bilo bi bolje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pričala sam, prelazila preko njenih gluposti i više neću da se družim sa njom. Dobila sam pismo od nje, ali samo bih rekla da zbog toga neće popustiti. Rekla je da pije tablete za smirenje, ali ni to joj ne verujem jer vidim da uopšte nije smirena.”

“Nisam imala drugi način da joj se obratim osim pismom”, rekla je Matora, koja je, čini se, u depresiji zbog novonastale situacije u vili “Parova”.
U toku izbacivanja stiglo je pismo koje je Matora poslala Ružici i ona ga je javno pročitala:
“Nemam nikoga osim tebe. Ti si mi mama, tata, brat, sestra i ovde i napolju. Delujem ti OK jer sam na lekovima za smirenje, inače bih umrla. Ti imaš Filipa, a ja nemam nikog. Stalo mi je do tebe.Volim te i vole te. Niko ne može da promeni moje mišljenje. Sviđaš mi se takva kakva jesi. Sada ću se isplakati da ne plačem i kukam za stolom. Srce mi se cepa što si nominovana. Oprosti mi, znaš koliko si mi bitna… Neću da odustanem i neću da te izgubim i volim te… “, čitala je Jovana dok je Ružica ćutala.

“Mene Ružica možda voli više i nego ja nju i neka ga tumači kako ko hoće baš me briga. Nisam mogla ni da verujem da ću u rijalitiju naći prijatleja. Nemam sa kim da pričam, ne želim sa drugima ništa da delim. I šta god ona da odluči ja neću da odustanem. Moje emocije su prijateljske i samo bolestan čovek može da misli drugačije. Ružicu volim i ona ima sa kim da bleji, a ja nemam. I kada je Igor bio tu ja sam bila tu sa njima. Ona mi se ne sviđa i ne volim je kao devojku. To je drugarstvo i te priče me ne dotiču. Nisam ljubomorna na muškarce koji su sa njom.”
“Obliži joj štiklu nevaljali dečače”, ubacio se Nikola.
“Svašta! Ružica mi se ne meša u odnose sa drugim ukućanima”, rekla je Matora.

Pročitala sam pismo i rekla sam – Ništa. Mene ne može jedno pismo da ispravi sve ono što je ona uradila. Pri tom pričam joj dva meseca… Neki degenirici su nam napravile problem. Rekla sam joj da joj Mimi i Atina nisu prijatelji i da se sklone i pljuju. Mi se ispričamo a one opet ode kod njih. One misle da su uzrok svađe, a ne Jovana je napravila problem. Ja ne želim da joj opraštam, a Bog će joj oprostiti. Ne želim da se pravim da je sve OK: Ne blejim sa Filipom ceo dan. Grešku sam napravila sa Igorom i on je ispao. I ne znam na šta bi Jovana trebalo da bude ljubomorna. Jovana nije moj tip žene i nikada ne bih bila sa njom. Videli smo kako izgleda Tijana, kada sam bila sa njom nije imala silikone i bila je lepša deset puta. Da ne zboravim i Natašu!”, ispričala je Ružica.
Jovana je i danas u toku dana, kada su uz nedeljni ručak imali na raspolaganju i bend koji im je ispunjavao muzičke želje, poručila pesmu Marinka Rokvića “Svađalice moja mala”, koju je posvetila Ružici. Dok je bend svirao pesmu, Ružica je sve vreme pravila blesave face, trudila se da ignoriše Matoru i da ne gleda u nju!
Voditeljka je tražila pred milionskim auditorijumom da se pomiri sa Jovanom, Matora je plakala.
“Zaklela sam se”, rekla je Ružica.

“Nemojte da se sprdte sa mojim emocijama. Ako hoćeš oprosti mi”, kroz suze je rekla Jovana.

“Opraštam ti”, ustala je Ružica i izgrlila Jovanu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Matora u depresiji zbog svađe sa Ružicom! Napisala joj pismo: Volim te, nedostaješ mi i boriću se za tebe!

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015

Nakon što su se Matora i Ružica povađale u vili “Parova”, večeras u toku izbacivanja one su progovorile o svađi koja se dogodila uprskos iskrenom pijateljstvu. Matora tvrdi da joj je jako teško zbog toga što ne razgovaraju...Na pitanje da li će se pomiriti, Ružica objašnjava drskim tonom:..“Ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.