Matora u depresiji zbog svađe sa Ružicom! Napisala joj pismo: Volim te, nedostaješ mi i boriću se za tebe!

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matora u depresiji zbog svađe sa Ružicom! Napisala joj pismo: Volim te, nedostaješ mi i boriću se za tebe!

Nakon što su se Matora i Ružica povađale u vili “Parova”, večeras u toku izbacivanja one su progovorile o svađi koja se dogodila uprskos iskrenom pijateljstvu. Matora tvrdi da joj je jako teško zbog toga što ne razgovaraju.

Na pitanje da li će se pomiriti, Ružica objašnjava drskim tonom:

“Ne bih rekla da ćemo se pomiriti. Zaklela sam se u Boga i neću to da prekršim. Pričala sam dva meseca, savetovala je i ništa me nije poslušala. Da jeste, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bi bolje. Pričala sam, prelazila preko njenih gluposti i više neću da se družim sa njom. Dobila sam pismo od nje, ali samo bih rekla da zbog toga neće popustiti. Rekla je da pije tablete za smirenje, ali ni to joj ne verujem jer vidim da uopšte nije smirena.”

“Nisam imala drugi način da joj se obratim osim pismom”, rekla je Matora, koja je, čini se, u depresiji zbog novonastale situacije u vili “Parova”.

Jovana je i danas u toku dana, kada su uz nedeljni ručak imali na raspolaganju i bend koji im je ispunjavao muzičke želje, poručila pesmu Marinka Rokvića “Svađalice moja mala”, koju je posvetila Ružici. Dok je bend svirao pesmu, Ružica je sve vreme pravila blesave face, trudila se da ignoriše Matoru i da ne gleda u nju!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.