Matora izgorela uživo u programu SPALIĆU SVAKU ANITINU STVAR Tomićeva se ne miri sa gubitkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 10:08

Matora izgorela uživo u programu "SPALIĆU SVAKU ANITINU STVAR" Tomićeva se ne miri sa gubitkom

Misli da tako treba.

Brak i razvod Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore obeležili su ovu "Elitu", a rijaliti još nije ni blizu kraja.

Odnos dve još uvek zakonite supruge punio je novinske stupce mesecima unazad, a po ulasku Anđela Rankovića ispao je još veći kulšlus u Beloj kući. Matora se zarekla da neće više ni pogledati u Anitinom pravcu.

Koliko je Tomićevoj i dalje teško da preboli izdaju supružnice dovoljno govori ono što je juče uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom emisije i rekla.

- Teško mi je. Verujem da se svakim danom sve više gase moje emocije prema njoj. Otkako sam shvatila da ja ne mogu nikoga da prisilim da me voli, sve mi je mnogo jasnije. Razmišljala sam da spalim svaku stvar koju sam joj poklonila dok smo bile u braku. Ne želim da imam bilo šta što me podseća na nju. Tako ću još lakše da zaboravim sve što mi je uradila, a činjenica je da me opasno povredila - žalila se Matora cimerima u dvorištu Bele kuće.

Pored toga, tokom emisije "Gledanje snimaka", Jovana Tomić Matora je imala priliku da čuje još jednu svađu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, u kojoj je Anita priznala da ima strah zbog prethodnog odnosa, na šta je Stanojlovićeva burno reagovala.

Anita je napokon priznala da je samo želela da se osveti Matoroj, te da je to bio razlog njenog ulaska u vezu, a kasnije i brak sa Tomićevom:

- Šta znači strah od prethodnog odnosa? Ne znam kako ima strah, ti kad imaš strah ne možeš da varaš - rekla je Matora.

- Ja sam se istresirala da li će biti sa mnom, nakon finala - rekla je Anita.

- Pa, da, onda valjda jedva čekaš da budeš s nekim, a ne varaš - rekla je Matora.

- Osveta se služi hladna - rekla je Anita.

- Mislim da ona sa Anđelom doživljava da joj se sve to vraća u odnosu sa Matorom, da nije sigurna u taj odnos kao što nije ni u prethodnom. Mislim da ona zbog strahova se vrati Matoroj - rekao je Sloba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.