Matora ČUPA KOSU s glave zbog još jedne izdaje - Anita je NE FERMA ni dva posto jer joj je SAMO Anđelo u glavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 16:46

Matora ČUPA KOSU s glave zbog još jedne izdaje - Anita je NE FERMA ni dva posto jer joj je SAMO Anđelo u glavi

Ulazak Anđela Rankovića u "Elitu" totalno je poremetio Anitu Stanojlović i njen odnos sa Jovanom Tomić Matorom. Naime, njih dve su došle u neviđeni sukob jer je Anita javno pokazala zainteresovanost za manekena.

U toku je emisija "Radio Amnezija" koju vode Milena Kačavenda i novi voditelj Marko Janjušević Janjuš.

Oni su kao prvog gosta pozvali Anitu Stanojlović.

- Anita, da li daješ povoda za ovo stanje u kome je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Matora? -pitao je Janjuš.

- Mislim da da, ali je ona rekla da mi neće oprostiti. Anđelo je ušao i lep je dečko. Gledali smo se na žurci i Jovanu je to povredilo. gledala sam sve vreme u njega, gledam i sada -rekla je Anita

- Da li se ti njemu sviđaš ili radi nešto u inat? -pitao je Janjuš.

-Ne mislim da radi išta na silu. Dečko mi se svideo fizički ali ga ne poznajem i ne znam da li bih ušla u vezu -rekla je Anita.

- Da li je istina da ti je Gačić rekao da radiš šta hoćeš? -pitala je Milena.

- Jeste, rekao mi je da radim šta hoću. Ne mislim da će Jovani biti prijatno ako uđem u vezu jer je ona jedina koja ne zaslužuje to. ja sam shvatila da nema nade i da nemam razlog da se borim. Nisam rekla da sma ravnodušna prema njoj -rekla je Anita.

- Anita vidi se da si se ohladila -rekao je Janjuš.

- To sam i ja rekla. desilo se šta se desilo i nastavila dalje. Mislim da i ona treba da nastavi dalje -rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STAJE RIJALITI - Matora doživela pomračenje i javno ZAPRETILA Aniti šta će uslediti "Ubiću te, igraš se s mojim mozgom"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023

Rat bivših partnerki, Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne prestaje. Njih dve se čašćavaju gnusnim uvredama, a Matora je ušla u crveno zbog Anđela Rankovića koji ne prestaje da otvoreno flertuje sa Anitom...Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su u sukobu od ulaska Anđela Rankovića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.