Matea Car VEČERAS stiže u Elitu? Voditelj sve otkrio, Anitina ljubavnica biće za Matoru kap koja je prelila čašu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 22:04

Matea Car VEČERAS stiže u "Elitu"? Voditelj sve otkrio, Anitina ljubavnica biće za Matoru kap koja je prelila čašu

Haos koji je Matea Car prouzrokovala u "Eliti" ne može da se sroči u jednu rečenicu. Javnim obelodanjivanjem prepiski sa Anitom zvanično je stavljena tačka na Matorin i njen brak. Jovana je više puta naglasila da koliko god voli svoju suprugu, preko ovoga nikada neće preći.

Sinoć je aktuelna bila emisija "Gledanje snimaka" koju je vodio Milan Milošević. Mnogi učesnici osudili su Anitu jer je izjavila kako više neće ništa komentarisati za crnim stolom, iako van njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << normalno funkcioniše i druži se sa ljudima, dajući do znanja da joj do Matore izgleda nije stalo toliko kao što uporno naglašava.

U Beloj kući nastala je prava havarija, dok se Anita još uvek branila ćutanjem i "nekomentarisanjem". Zbog njenog ponašanja je morao da reaguje i sam voditelj, koji je otkrio jednu, malo je reći šokantnu informaciju.

Hoćeš li tako ćutati i Matei kad bi se večeras hipotetički pojavila na imanju? - upitao je Milan Milošević.

Boli me k*rac za Mateu - poručila je Anita, i dalje odbijajući da odgovori na ostala pitanja koja su joj upućena.

- Ona nikad nema komentar, kad je potrebno. Pakao tek dolazi. Ja se osećam loše, jer je Aniti loše, a to nije normalno. Sebe deprimiram i spuštam. Biram reči kako joj se obraćam. Odlučila sam da se suzdržim nekih komentara. Znam tek šta joj je u planu da radi. Juče obitava oko mene, a sad govori kako nema komentar, ne želi ni da se udostoji da mi kaže šta treba. Ona ima neki drugi problem u glavi, jer problem nisam ja. Zna da je volim, možda misli da ću joj oprostiti, samo je kopka kad ćemo obaviti razgovor. More je neke druge stvari. Neka mi ne prilazi. Ona nakon svega dolazi i meni ljubomoriše, a ja njoj ne smem da kažem ništa. Iz dana u dan shvatam neke stvari. Nju boli ku*ac, ona nema komentar na sve ovo - rekla je Matora Milanu Miloševiću u toku današnjeg dana.

Već je opšte poznato da takozvana "hipotetička" pitanja često posluže da opipaju puls kako publike, tako i takmičara "Elite". Da li je cilj Milana Miloševića bio samo da pecne, ili je zapravo stvarno najavio nezvanično njen zvaničan ulazak.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.