Masovni protest zbog Breskvice ispred zgrade RTS-a: Srbi, da li i vi dolazite? (ANKETA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 21:20

Masovni protest zbog Breskvice ispred zgrade RTS-a: Srbi, da li i vi dolazite? (ANKETA)

Situacija polako izmiče kontroli.

Negodovanje javnosti nakon finalne večeri "Pesme za Evroviziju", održanu 2. marta, ne stišava se. Dok jedan deo Srbije aminuje odlazak Teya Dore i "Ramonde" u Malme, drugi deo naše države kao jedinog predstavnika vidi Anđelu Ignjatović Breskvicu i "Gnezdo orlovo".

Situacija koja se danima odvija u medijima i na društvenim mrežama dobila je eskalirajući rezultat - protest.

Naime, Anđelina podrška najavila je proteste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred zgrade RTS-a devetog marta, kao znak revolta jer njihova miljenica nije pobedila na izboru u nedelju.

Breskvica se ovim povodom još uvek nije oglašavala, ali je poznato da je Anđela Teodori bila velika podrška tokom procesa takmičenja, kao i obrnuto.

Podsetimo, Breskvica je dobila većinski deo, oko 45 hiljada SMS glasova, dok je Teya Dora dobila jaču podršku od stručnog žirija, ali kada su se sumirali svi rezultati, crnokosa pevačica je imala veći broj poena, "prešišala" Ignjatovićevu za 5 poena.

Pogledajte rezultate

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.