Maši Terzić na kolekciji obuće može pozavideti i Carrie Bradshaw

Izvor: Tracara.com, 13.Sep.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maši Terzić na kolekciji obuće može pozavideti i Carrie Bradshaw

🍕 A photo posted by @gospodjicaterzic on Jul 29, 2016 at 3:09pm PDT Bivša devojka Veljka Ražnatovića, Maša Terzić izazvala je ljubomoru ali i oduševljenje mnogih devojaka kada se juče na Instgramu pohvalila svojom kolekcijom obuće. Maša je fotografisala svoj orman prepun cipela i pored njega napisala: “Moja raj od cipela”. Fotografiju je, međutim, kansije obrisala sa profila. Cipelar mlade Maše (foto: Screenshot/Instagram/gospodjicaterzic) Iako se do sada nije preterano hvalila svojim bogatstvom, ova fotka izazvala je brojne komentare, a devojke su joj uglavnom zavidele na ovoj impresivnoj kolekciji, koja ne bi ostavila ravnosušnom ni samu Carrie Bradshaw.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Evo šta jedu neverovatno mršavi modeli Victorie Beckham

Izvor: Tracara.com, 13.Sep.2016

(foto: Instagram/victoriabeckham) Šou Victorie Beckham na Fashion Weeku u Njojorku je dobio brojne negativne komentare zbog modela koji su se šetali pistom. Devojke izgledaju toliko mršavo da deluju kao da su na pragu anoreksije. Stvar je toliko ozbiljna da Ondria Nardinz nosi broj odeće 0 (u US...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.