Marko Mitanovski održao reviju u čuvenom muzeju Balensijaga!

Izvor: Svet, 23.Dec.2011, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Mitanovski održao reviju u čuvenom muzeju "Balensijaga"!

naslov: 
Marko Mitanovski održao reviju u čuvenom muzeju "Balensijaga"!



excerpt: 
Mladi modni dizajner, našoj publici najpoznatiji po urađenim kreacijama za pevačicu Lejdi Gagu, održao je reviju 17. decembra u prestižnom "Balensijaga" muzeju u Španiji...


izvor: 
Blic


tekst clanka: 
Mladi modni dizajner Marko Mitanovski, našoj publici najpoznatiji po urađenim kreacijama za pevačicu Lejdi Gagu, održao je reviju 17. decembra u prestižnom "Balensijaga" muzeju u Španiji.
Marko Mitanovski u svojoj biografiji je na ovaj način ubeležio još jedan veliki uspeh, a ovaj dizajner koji živi na relaciji Beograd-London, redovno izlaže i na najvećim svetskim nedeljema mode. Modna kritika je kolekciju ocenila spektakularnom, a Mitanovski je osim sa Lejdi Gagom sarađivao i sa Sofi Elis Bekstor, Skank Anansi, Keti Melua i drugim muzičkim zvezdama.
Mitanovski je nedavno uvršten u knjigu svetskih najperspektivnijih mladih dizajnera "New on the catwalk", američke publikacije koja se distribuira u 70 zemalja.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.