Marko Jarić otkrio: Uvek ću podržavati Adrijanu u svemu

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jarić otkrio: Uvek ću podržavati Adrijanu u svemu

Marko Jarić (37) vratio se u Srbiju na nekoliko dana samo da bi svojoj sestri Tamari pružio podršku na aktuelnoj Nedelji mode. On je za Blic ispričao u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom, jednom od najlepših žena na svetu, Adrijanom Limom (33).
“Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam super odnos. Uvek ću je podržavati u svemu”, kaže Marko.
Adrijana i on su se rastali posle pet godina braka u maju prošle godine. Ipak, bivši sportista >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << smatra da to neće uticati na njihove ćerke Sijenu i Valentinu.
“Nadam se da ne osećaju naš razvod. Mislim da smo to uradili u poslednjem momentu pre nego što one uđu u te godine da osete da mi više nismo u braku”, smatra Jarić.
Bez obzira na to što rastu kao deca rastavljenih roditelja, Marko ne želi da im to nadoknađuje poklonima. On kaže da će njegove ćerkice imati problem što su deca jedne od najlepših žena na svetu.
“Nisam razmazio devojčice. Trudim se da im dam ljubavi koliko je to moguće, ali sam izuzetno i strog. Verujem da im detinjstvo neće biti lako, budući da su deca najlepše žene na svetu i uspešnog sportiste. Ne toliko zbog mene koliko zbog Adrijane. Trudimo se da ih što bolje pripremimo na to”, otkriva Marko.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Jarić otkrio: Uvek ću podržavati Adrijanu u svemu

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2015

Marko Jarić (37) vratio se u Srbiju na nekoliko dana samo da bi svojoj sestri Tamari pružio podršku na aktuelnoj Nedelji mode. On je za Blic ispričao u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom, jednom od najlepših žena na svetu, Adrijanom Limom (33)...“Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.