Marinko Rokvić: Nisam udario šamar devojci, samo sam je odgurnuo, a oni su hteli da biju mene nekim štapom!

Izvor: Svet, 28.Jan.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Rokvić: Nisam udario šamar devojci, samo sam je odgurnuo, a oni su hteli da biju mene nekim štapom!

Pevač narodne muzike Marinko Rokvić ispričao je njegovu verziju događaja i šta se po njemu tačno desilo na parkingu jednog tržnog centra u Beogradu, posle čega su ga devojka i mladić optužili da ih je pretukao.
“Problem je nastao zbog parking mesta. Dečko koji je trebao da mi opere auto, našao mi je parking mesto i pozvao me da se parkiram. Međutim, ta devojka se isprečila tu i nije želela da se skloni. Zamolio sam je da se skloni, sačekao minut-dva, međutim ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je počela da udara po haubi. Hteo sam da izađem iz auta ali njen dečko je stao i blokirao mi vrata. Međutim, u jednom momentu sam uspeo da ga odgurnem vratima, izašao sam i tu je počelo guranje”, navodi Rokvić za Blic i dodaje:
“Ona je skočila na mene kada smo nas dvojica počeli da se gužvamo, odgurnuo sam je verovatno, kakav šamar. I sada vidim da su čitavu halabuku od toga napravili. On je iz gepeka izvadio neki štap i hteo je da me bije. Nisam zadobio povrede, ali bilo je guranja, obojica smo pali na beton”.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.