Mariji Šerifović je TEŠKO palo što je OCA SMESTILA U DOM! Kad ga je ostavljala, SRCE joj se slomilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2022, 22:31

Mariji Šerifović je TEŠKO palo što je OCA SMESTILA U DOM! Kad ga je ostavljala, SRCE joj se slomilo!

"Sam da živi bolestan više ne može, u domu je zbrinut, ali pati za svojom kućom."

Marija Šerifović prolazi kroz težak period pošto su lekari njenom ocu amputirali prst, da bi ga ona posle toga smestila u dom, što joj je psihički jako teško palo.

- Ma, koliko je Marija bliska sa majkom Vericom, ona svog oca jako voli. Uvek mu je bila od pomoći za sve. Njemu će definitivno najbolje biti u tom staračkom domu. Sve je Mara proverila, dobri su uslovi, hrana, medicinska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nega, sve je kako treba, ali ipak to je dom. Samo što nije zaplakala kada je dolazila ovamo. Rajko je super čovek, ali voli da popije, i onda onda to više nije ista osoba - priča izvor i dodaje da je Marija sve to teško podnela.

- Ne voli Mara da joj se vide emocije, to samo baš najbliskijima pokazuje. Upala je čak u depresiju. Sve se nadala da će uspeti tati da pomogne, ali prvo on treba sam to da želi, a očigledno da nije bio spreman na to. Nije se uvek najbolje slagla sa ocem, ali žao joj je.

- Sam da živi bolestan više ne može, u domu je zbrinut, ali pati za svojom kućom. Verici je isto žao, iako nisu imali sjajan život, a posle su završili i na sudu. Svačega je tu bilo, ali prođu godine, mnogo toga se zaboravi, naročito kad čovek ostari i razboli se. Ne može joj biti svejedno dok gleda kako joj bivši muž sa kojim ima dete pati, ali zajedno nikako nisu mogli. On je odabrao svoj put i to je cena koju sada plaća - kaže izvor za Svet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.