Marijana Zonjić: Lukas mi je u krevetu rekao da ga podsećam na Anu Sević!

Izvor: Svet, 16.Sep.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Zonjić: Lukas mi je u krevetu rekao da ga podsećam na Anu Sević!

Nova učesnica Zadruge 2 Marijana Zonjić tvrdi da sa Acom Lukasom jeste bila u vezi, ali da se sa njegovim sinom Lazarom Vuksanovićem samo druži.
“Acinog sina nisam upoznala, sa njim sam se samo dopisivala, i dok sam bila sa Acom, njega smo zvali na video-poziv. Aca se naljutio na mene kada se u medijima pojavila ta priča o Lazaru, ali proći će ga. Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to pre nekoliko meseci. Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Ne bih da ulazim u detalje, ali nije pričao ništa pozitivno, on o njoj nema lepo mišljenje, a pošto mene njegova žena ne zanima, neću je ni spominjati u rijalitiju. Aca mi je pričao sa kim je sve bio sa estrade, spomenuo je i Anu Sević. Rekao mi je da ga podsećam na nju i po građi i u krevetu. Jednom mi je platio kartu za Podgoricu i tako je moj tata saznao za nas. Roditelji su bili besni, govorili su mi: ’Šta će ti narkoman, jesi li ti normalna, šta će ti to u životu?!’ Aca i ja smo se viđali u javnosti, nismo se nikad krili, svuda smo išli i bili smo često kod njega u stanu. Ma on je prešarmantan”, kaže Marijana, i dodaje: “Sa Acom nikad nisam pričala o drogi, nismo je nikada koristili, ali stalno smo pili alkohol. Meni droga ne treba, luda sam i bez toga.”
Marijana je svojevremeno bila i pevačica grupe Fanki Dži, pa dobro poznaje Lunu:
“Radila sam svirke u Makedoniji sa Gagijem i o njemu imam samo lepe reči jer je pozitivan čovek. Anabela je bila uz mene, rekla je Gagiju da joj je drago što je našao pevačicu i da sam lepa i zgodna, pa ću i ja sada sa Lunom biti super jer smatram da je dobra devojka kao i njen otac.”
SvetSvet
The post Marijana Zonjić: Lukas mi je u krevetu rekao da ga podsećam na Anu Sević! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.