Marijana: Nisam rasturačica brakova

Izvor: Poznati.info, 15.Sep.2012, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana: Nisam rasturačica brakova

Marijana Mićić tvrdi da nije rasturačica brakova i da se njen dečko Ognjen Milunović rastao sa suprugom Jasnom pre nego što je započela vezu s njim!

Lepa voditeljka i glumica tvrdi da na njihovu ljubav nisu uticale Jasnine optužbe da Ognjen sav novac troši na Marijanu i da ne brine o deci.

- S njim sam u vezi skoro dve godine i naš je odnos nepromenjen. Sa svojom ženom se rastao pre našeg upoznavanja – rekla je Marijana za hrvatske medije i dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da ne namerava da tuži Jasnu:

- Nju ne krivim ni za šta, nje mi je žao.

Voditeljka napominje da je sama sebi obezbedila krov nad glavom.

- Živim u svom stanu koji sam kupila pre nekoliko meseci. Pre toga bila sam u porodičnoj kući kod roditelja – objasnila je Marijana.

Izvor: Press

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijana: Nisam rasturačica brakova

Izvor: CrveniTepih.com, 15.Sep.2012

Marijana Mićić tvrdi da nije rasturačica brakova i da se njen dečko Ognjen Milunović rastao sa suprugom Jasnom pre nego što je započela vezu s njim! Lepa voditeljka i glumica tvrdi da na njihovu ljubav nisu uticale Jasnine optužbe da Ognjen sav novac troši na Marijanu i da ne brine o deci....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.