Marija doživela nervni slom, besna viče na Miljanu - saznala je za ćerkinu veliku bruku: Ovo menja sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:11

Marija doživela nervni slom, besna viče na Miljanu - saznala je za ćerkinu veliku bruku: Ovo menja sve

Nije mogla da veruje kada je čula da je ćerka opet krenula da se kocka

Majka bivše učesnice Elite Miljane Kulić, Marija Kulić, kaže da je besna na ćerku što joj se ne javlja na telefon do te mere, da planira da je bije kad dođe u porodičnu kuću u Nišu.

Kako Republika piše, kako piše na osnovu njihovog izvora, Marija stalno zove ćerku da vidi gde je i kada se vraća jer samo tako ode od kuće, pa gasi mobilni i prekida pozive.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Marija je besna, kod kuće brine o unuku Željku, ali je van sebe i na lekovima za smirenje jer je ćerka sekira. Miljana se ne javlja na telefon, ne odgovara na pozive i poruke, a rekla je da će uskoro da dođe kući. Marija besni i po ceo dan priča: "Počupaću je za kosu i prebiti samo li mi dođe na kućni prag"! U međuvremenu je saznala da se kocka, pa je još više poludela - piše ovaj portal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/D.L/Preneo T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.