Marija Šerifović napravila spektakl u Sarajevu (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović napravila spektakl u Sarajevu (foto/video)

Pop zvezda Marija Šerifović na scenu sarajevske „Zetre“ ušla je kroz publiku i doživela ovacije 16. 000 fanova koji su skandirali njeno ime. Protekli petak ostaće nekadašnjoj evrovizijskoj pobednici zauvek u sećanju, a nezaboravnim ga je učinila publika koja je tokom trosatnog muzičkog spektakla pevala Marijine pesme od početka do kraja.

Umetnica koja je sve vreme na veoma emotivan način komunicirala sa publikom, nekoliko puta tokom koncerta priznala je da nije očekivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << takvu lavinu osećanja, a u jednom trenutku je i zaplakala.

“Ne može se opisati osećanje koje sam doživela i zauvek ću biti zahvalna Sarajevu na sjajnoj večeri koju su mi priredili. Takvi koncerti su upravo adrenalin koji pevaču daju snagu da bude još bolji, moje srce je puno i još ne mogu da saberem sve utiske. Zaista fascinantna noć”, kaže Marija, kojoj su gosti na koncertu bili njeni prijatelji Jovana Nikolić Mišković, Adil Maksutović, dok je njena majka Verica Šerifović jedva uzdržala suze dok je sa ćerkom otpevala duetsku pesmu „Ti mi uvek trebaš“.

Poseban gost na koncertu bio je Sale iz Tropiko benda koji je došao da otpeva pesmu za Marijinu dušu, kako je pevačica sama rekla.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.