Izvor: Scandal.rs, 02.Apr.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Ana ne štedi farmerke: Dušica je dno dna, Jelena unakaženo čudovište! (video)

Marija Ana Smiljanić rešila je da svima kaže šta misli. Naime, novi farmeri dobili su zadatak da prokomentarišu ostale učesnike, a Marija ima loše mišljenje o Stefanu Jakovljeviću, Nemanji MCN-u i Vesni Zmijanac, kojoj zamera što daje bespotrebne savete, piše pink.rs.

“Unakaženo čudovište. Ne želim da je komentarišem uopšte”, rekla je Marija Ana za Jelenu Golubović, a onda prešla na Dušicu.

Međutim, kada je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << o svojoj poznanici Dušici, Marija Ana je i te kako imala šta da kaže.

“Toliko si neiskrena da ja takvu osobu nisam srela. Jako mi te je žao i smešna si. Nemoj da me vučeš za jezik jer ni sama ne znaš da znam neke stvari. Propala si, ti si dno dna”, rekla je iskreno.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marija Ana ne štedi farmerke: Dušica je dno dna, Jelena unakaženo čudovište! (video)

Izvor: Svet, 02.Apr.2016

Marija Ana Smiljanić rešila je da svima kaže šta misli. Naime, novi farmeri dobili su zadatak da prokomentarišu ostale učesnike, a Marija ima loše mišljenje o Stefanu Jakovljeviću, Nemanji MCN-u i Vesni Zmijanac, kojoj zamera što daje bespotrebne savete, piše pink.rs.. “Unakaženo čudovište....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.