Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 22:17

"Mama pita kada ću da se ŽENIM" Milena Ćeranić šokirala izjavom, evo i s kim se pojavila na SVADBI Jelene i Slobe Radanovića

Pevačica otkrila nepoznate detalje.

Pevač i bivši zadrugar, Sloba Radanović je sa svojom suprugom Jelenom organizovao svadbeno veselje i proslavu prvog rođendana njihovog sina.

Kako se najavljivalo danima unazad, brojne Slobine kolege će biti gosti, pored Jelenine i njegove rodbine i prijatelja, a prvi je došao Radiša Trajković Đani.

Poznato je da su Đani i Sloba dobri prijatelji, ali ono što je sve začudilo je bilo što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << folker došao bez supruge Slađe.

- Slađa je večeras sa dečkom. Videću kakav je, i ja ga tražim danima. Ja nisam sa devojkom, sa mojim sam kumom ovde - rekao je Đani, pa priznao da nema jednu ljubavnicu, kako se pisalo, već da ih ima više.

Pored Đanija, došli su i Baja Mali Knindža, Zlata Petrović, kao i pevačica Milena Ćeranić, koja se na gala proslavi pojavila sa misterioznim muškarcem i mnoge iznenadila svojom šaljivom izjavom.

- Mama me često pita kada ću da se ženim, ako već neću da se udajem - istakla je ona, pa dodala da je kao mala nosila puške i igrala fidbal, a da nije razmišljala da izgleda kao princeza na svom venčanju.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte BAJKOVITU VENČANICU Slobine Jelene: Lepa mlada se uhvatila za STOMAČIĆ, pa otkrila da je TRUDNA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024

Današnji dan će pamtiti kao jedan od posebnijih. Čestitamo mladencima...Popularni srpski pevač Slobodan Sloba Radanović, danas je u prestonici upriličio svadbeno veselje i odlučio da sa gostima, porodicom, prijateljima, kolegama i čitavom javnosti proslavi krunisanje ljubavi sa svojom izabaranicom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.