Pogledajte BAJKOVITU VENČANICU Slobine Jelene: Lepa mlada se uhvatila za STOMAČIĆ, pa otkrila da je TRUDNA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 23:22

Pogledajte BAJKOVITU VENČANICU Slobine Jelene: Lepa mlada se uhvatila za STOMAČIĆ, pa otkrila da je TRUDNA?

Današnji dan će pamtiti kao jedan od posebnijih. Čestitamo mladencima.

Popularni srpski pevač Slobodan Sloba Radanović, danas je u prestonici upriličio svadbeno veselje i odlučio da sa gostima, porodicom, prijateljima, kolegama i čitavom javnosti proslavi krunisanje ljubavi sa svojom izabaranicom Jelenom.

Jelena Radanović, blistala je, kao i svaka mlada na sopstveni dan, u velelepnoj venčanici. Sreća u očima i osmehu, ljubav u vazduhu i toplina ovog para je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugrejala svakoga u ovom hladnom februarskom danu.

Sloba se odlučio za kalsiku, crno odelo, crne cipele, kravata, maramica u džepu od sakoa i ono najvažnije - osmeh.

Sa druge strane, Jelena je ukrala svu pažnju što se i očekivalo, jer ipak je logično da sve oči budu uprte u mladu.

Duga haljina sa još dužim šlepom, prikazali su svu gracioznost koju mlada poseduje. Tu je bio i veo koji se protezao sve do poda, a šminkom i frizurom je još jednom pokazala svoju otmenu stranu.

Jelena je otkrila kako mali Damjan liči na Slobu, a onda je otkrila da li planiraju još dece.

- Damjan je isti mali Sloba, u potpunosti. Da li vi meni opet slutite trudnoću?  Pa da, priželjkujem devojčice - rekla je Jelena, mada su pojedini primetili kako se i stomačić ocrtava. Da li je već trudna?

Kompletan intervju sa mladencima pogledajte u nastavku teksta:

Srbija Danas/ Aleksa R.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.