Mala Leontina ponovo nasmejala region: Evo šta će biti kad poraste! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala Leontina ponovo nasmejala region: Evo šta će biti kad poraste! VIDEO

Sedmogodišnja devojčica po imenu Leontina, nedavno je oduševila sve svojom pesmicom koju je sama izmislila, a sada je potpuno fascinirala, kada je otkrila šta će biti kada poraste.

Naime, pre izvesnog vremena imali smo prilike da upozanmo malenu devojčicu, po imenu Leontina,  koja je odgovarala na pitanje novinara,  a kada su je zamolili da izrecituje neku pesmicu, rekla je da ne zna. Ipak, skupila je hrabrosti i počela da recituje, a njena pesmica postala je glavni hit: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Prvaci, prvaci, dođite nam svi, u našu školu zabavite se svi, prvaci svi. To sam sad izmislila".

Ipak, Leontina se nije zaustavila na svojoj pesmici, već je gostujući u jednoj emisiji otkrila šta bi želela da bude kad poraste: "Biću vozač autobusa", rekla je i bukvalno voditeljku ostavila bez daha. Pogledajte:

Nastavak sledi...😂😂😂 #leontina #prvaciprvaci #izmislilasamje #vozacautobusa #nemoguseodluciti

A video posted by Strahinja Paravina (@paravina) on Oct 19, 2016 at 5:56am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.