PITALI SU MALU LEONTINU ŠTA ŽELI DA BUDE KAD PORASTE i prasnuli u smeh. Ovo dete je presmešno (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PITALI SU MALU LEONTINU ŠTA ŽELI DA BUDE KAD PORASTE i prasnuli u smeh. Ovo dete je presmešno (VIDEO)

Mala Leontina iz Banjaluke osvojila je ceo region nakon što je prvog dana škole izrecitovala pesmicu koju je sama izmislila.

Novinari iz Republike Srpske potražili su je kako bi čuli šta Leontina ima još da kaže i nisu zažalili: poslušajte njenu novu pesmicu, ali i to kako ova čudesna devojčica govori engleski jezik, kako se slaže sa svojom sestrom "Tamaricom", a prvenstveno - šta bi želela da bude kad odraste.

Pogledajte snimak i probajte da ne plačete od smeha:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mala Leontina ponovo nasmejala region: Evo šta će biti kad poraste! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2016, 15:15

Sedmogodišnja devojčica po imenu Leontina, nedavno je oduševila sve svojom pesmicom koju je sama izmislila, a sada je potpuno fascinirala, kada je otkrila šta će biti kada poraste...Naime, pre izvesnog vremena imali smo prilike da upozanmo malenu devojčicu, po imenu Leontina,  koja je odgovarala...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.