Majka šestoro dece razvezala jezik TEK POSLE IZBACIVANJA: Nije htela da se SVAĐA, sad iznela ISTINU o zadrugarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka šestoro dece razvezala jezik TEK POSLE IZBACIVANJA: Nije htela da se SVAĐA, sad iznela ISTINU o zadrugarima

"Nisam želela stres."

Marina Dančo poznata kao majka šestoro dece, sinoć je izbačena iz "Zadruge", a tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju objasnila je kako je ona doživela rijaliti i ko joj se od ukućana najmanje, a ko najviše svideo.+

- Nisam htela da se snađem u svađama i prepirkama, nisam želela stres. Ja sam smirena, ništa me nije doticalo. Vladimr Adžić me jako nervirao zato što je bio u kuhinji. Uvek je gledao da se grebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da ćoškari. Pratio je pogledom gde ko šta krije, da bi uzimao za sebe. Drugi zadrugari su imali isto to mišljenje - rekla je Marina, a za pojedine učesnike imala je i reči hvale.

- Vladimir najviše taktizira, to je sve izrežirano. Ivan Gajić mi je najomiljenija osoba, Filip Reljić, on je mnogo dobar momak. Suzana je mnogo dobra devojka, na njenoj sam strani - rekla je Marina.

Celo Marinino izlaganje pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.