Majka mi je UMRLA NA RUKAMA, ostao sam BESKUĆNIK Bolna životna ispovest srpskog glumca - doživeo niz TRAGEDIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 09:22

"Majka mi je UMRLA NA RUKAMA, ostao sam BESKUĆNIK" Bolna životna ispovest srpskog glumca - doživeo niz TRAGEDIJA

Zaplakao u emisiji kada je video njenu fotografiju.
Glumca Slavišu Čurovića domaća publika ima prilike da gleda u mnogim serijama, a veliku pažnju privukao je ulogom Orlanda u seriji "Igra sudbine".
Glumac se trudi da svoj privatan život sačuva od očiju javnosti, ali jednom prilikom je ispričao sa kakvom životnom tragedijom se suočio. Gostujući u emisiji "Praktična žena" Slaviša je priznao i da mu je majka umrla na rukama i da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.
- Majka mi je umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovića i još neke divne ljude, da nisam njih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.