Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 08:31

"MAJKA MI JE UMRLA NA RUKAMA, OSTAO SAM BESKUĆNIK" Srpski glumac o bolnoj temi, knedla mu je stala u grlu: "Moja ćerka ima istu sudbinu"

Glumac i voditelj Slaviša Čurović ne voli preterano da se eksponira u medijima i priča o privatnom životu. Međutim, jednom prilikom smogao je snage da progovori o bolnoj temi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Majka mi je UMRLA NA RUKAMA, ostao sam BESKUĆNIK" Bolna životna ispovest srpskog glumca - doživeo niz TRAGEDIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024

Zaplakao u emisiji kada je video njenu fotografiju...Glumca Slavišu Čurovića domaća publika ima prilike da gleda u mnogim serijama, a veliku pažnju privukao je ulogom Orlanda u seriji "Igra sudbine"...Glumac se trudi da svoj privatan život sačuva od očiju javnosti, ali jednom prilikom je ispričao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.