Majka Bosa KUKA Jeziva scena, Miljana POLIVA i vređa Zolu - Sada je zaista dotakla dno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 02:15

"Majka Bosa KUKA" Jeziva scena, Miljana POLIVA i vređa Zolu - Sada je zaista dotakla dno (VIDEO)

Bivši emotivni partneri gotovo svakodnevno ratuju, a sada je Miljana otišla korak dalje i odlučila da Zolu polije vodom, nakon što je razvalila vrata od izolacije.

Učesnici "Elite", Teodora Delić, Nenad Macanović Bebica, Milena Kačavenda i Miljana Kulić sedeli su i komentarisali aktuelna dešavanja u Beloj kući.

U jednom trenutku, Miksi je oplela po Lazaru Čoliću Zoli, pa otišla do njega da ga polije vodom.

- Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je l' sam ti rekla da sam Bebici dala hranu, ja se ku*vinskim postupcima ne koristim. Zola je juče krao peškire i sve redom po kući pokrao. Otišao da se kupa a pola stvari pokrao. Pa me onda provocira, ode u izolaciju da spava ceo dan, koji je ku*ac on ovde. Juče sam ga polivala, rekla sam da neću praviti više žrtvu od njega, da ću prestati da ga fizički ugrožavam ali psihički kreće teror -rekla je Miljana.

- Neću da se smirim on je meni svašta radio 5 godina. Sad kreće pravi teror - rekla je Miljana, pa ušla u Belu kuću.

- Je l' se sećaš kad si pričao da žena ima rak? Kad si moju majku maltretirao bolesnu - pitala je Miljana Zolu, a onda ga i polila.

- Uf, nisi me isprovocirala ni tri posto. "Čuvaj mi se sine, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka. Čuvaj mi se sine, majka Bosa kuka..." - zapevao je Zola nakon polivanja, a ispod videa su se nizali komentari.

"Miljana nastavlja...", "Ovo je sramota", "Kako ovi ljudi njoj ćute?", "Sada je zaista dotakla dno", "Kakva ludača..." bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Miljana je malo pre ovoga napravila haos i razvalila vrata od izolacije, te je obezbeđenje moralo, kao i sada, da reaguje.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.