Maja ridala nad spomenikom nakon PREKINUTE TRUDNOĆE: Izvor iz spoljnog sveta otkrio vezu sa OVIM TAKMIČAREM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 09:18

Maja ridala nad spomenikom nakon PREKINUTE TRUDNOĆE: Izvor iz spoljnog sveta otkrio vezu sa OVIM TAKMIČAREM

Marinkovićeva mnogo toga čuva u sebi, što nikada neće otkriti!

Poznata rijaliti zvezda, Maja Marinković, i ove sezone važi sa jednog od favorita, a mnogi smatraju da je starleta potpuno promenila način ponašanja i primirila, s obizirom na to da je godinama unazad pravila haos pred kamerama. Međutim, kako otkriva njen otac, Radomir Taki Marinković, njegova ćerka krije veliku bol u sebi.

Kako je Marinković ispričao, Maja je, nakon što je izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baku za koju je bila i više nego vezana, njen grob posećivala usred noći, kako bi obavljala tajne razgovore sa njom.

- Kad komšija mi kaže: "Taki, Taki, dođi, evo sad sam ti sreo Maju, ode, otišla je na groblje kod bake"... Ja otrčim, to je 200 metara od kuće, kaže ona meni: "Ja imam tajne sa bakom" - kroz suze govorio je Taki za domaće medije, te dodao da njegova mezimica mnogo toga drži u sebi, ali da to, po svemu sudeći, nikada neće priznati.

- Mnogo mi je teško, ne mogu da pričam na tu temu, nisam... Ne volim patetikom da se bavim, ali ovo je istina. Kad ona sedi pored spomenika, pored groba i priča sa bakom. Ne bih više da pričam na tu temu. Maja mnogo drži toga u sebi, tako da se teško otvara - rekao je straletin otac.

Inače, Taki Marinković je otkrio i kako se osećao kada je saznao da je njegova ćerka Maja abortirala dete svog tadašnjeg partnera, Marka Janjuševića Janjuša.

- Ne daj Bože nikome, ja sam dva dana nakon što je uradila abortus saznao, rekla mi je! Bio sam u šoku! Janjuš je tada ušao u rijaliti, da nije, ko zna šta bih uradio, on je Maju ostavio trudnu. Nikada joj ne bih dozvolio da to uradi. Umesto da sada šetam unuče, a ne da idem po klubovima i splavovima i da šetam psa Lea... Jedva čekam da budem deka - tužno je istakao Marinković za "Republiku".

Srbija danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.