Maja ZAPRETILA Janjušu: Nemoj me terati da kažem šta si mi ispričao o Ani za prvu sezonu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 01:41

Maja ZAPRETILA Janjušu: "Nemoj me terati da kažem šta si mi ispričao o Ani za prvu sezonu!" (VIDEO)

Napeto!

"Da li si sinoć namerno bacila flert Janjušu, jer si znala da će Maja da poludi?" - pročitao je voditelj Milan Milošević naredno pitanje za Anu Korać. Inače, prošle noći nakon emisije "Stari zadrugari pitaju" došlo je do svađe između Maje i Janjuša jer je on pričao sa Anom.

- Ja nisam taj tip devojke koja bi radila nešto namerno kada je neko u vezi. Uvek je Maja ta prva koja mene pecka bez nekog razloga. Ja nisam. Različiti smo tipovi. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sela da pričam s Janjušem ne znam o čemu. Mi nismo ukupno 10 rečenica progovorili - rekla je Ana.

- Ana, ti ništa nisi kriva. Nijedne sekunde nisi kriva. Ana, ništa ne radi namerno. Ona da hoće da radi nešto namerno, ona bi radila - pričao je Janjuš.

- Ja bolje da ne kažem šta mi je priznavao za njihov odnos iz prve sezone. Pričao si mi za nju (Anu) kada si mi pričao za Ivanu, ali još to nije zrelo da bih ja to iznosila - izjavila je Maja.

U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.