Maja OČAJNA jer je saznala da je Peca bio sa još jednom zadrugarkom - odmah je POZVALA i napravila HAOS?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 12:20

Maja OČAJNA jer je saznala da je Peca bio sa još jednom zadrugarkom - odmah je POZVALA i napravila HAOS?!

Stiže je karma?!

Kao grom iz vedra neba pukla je vest da je Maja Marinković preotela supruga svojoj doskora najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić, međutim po svemu sudeći u njihovoj vezi više navodno ne cvetaju ruže.

Nakon što se pročulo da je Peca slab na atraktivne žene i da je sa mnogima pokušao da započne aferu, redakcija "Kurira" došla je do saznanja da je ovaj kontroverzni biznismen muvao i bivšu zadrugarku, Suzanu Perović Blondi. Ova vest Maji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije ni malo prijala, te je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

Naime, vidno revoltirana Marinkovićeva je odlučila da sazna da li je to zaista istina, te se navodno javila Suzani Perović Blondi. Kako je rekao izvor, Maja je odmah kontaktirala Blondi i tražila objašnjenje.

Blondi je, kako dalje tvrdi izvor, pokušala da smiri starletu, te joj je objasnila da se sve to navodno odigralo pre par godina, kao i da joj se u poslednje vreme nije javljao.

Međutim, Marinkovićeva i dalje nije mogla da poveruje u medijske natpise, nastavila je sa raspravom, istakavši da biznismen tvrdi da nikad nije bio ni u kakvom odnosu sa Blondi, a onda potom je obrisala sve poruke iz zajedničkog četa, završava izvor za "Kurir".

Podsetimo, Petar Raspopović pokušavao je dve godine da dopre do srca kontroverze rijaliti učesnice, ali mu nije pošlo za rukom, te sve završilo na neobaveznom flertu.

BONUS VIDEO: "Policija nam je došla na vrata!” Taki o Majinom saslušanju - ovo su detalji slučaja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.