Maja Marinković DONELA ODLUKU: Zbog toga što je bila tiha u Beloj kući, ZVANIČNO je presekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 09:07

Maja Marinković DONELA ODLUKU: Zbog toga što je bila tiha u Beloj kući, ZVANIČNO je presekla

Od sada, više ništa neće biti isto.
Učesnica Elite Maja Marinković šalila se u dvorištu Bele Kuće na račun cimera Nenada Aleksića Ša, pa je sada rekla da je gori od svake žene kad poludi. Ona je komentarisala skorašnju svađu koju je reper imao sa Mionom Jovanović, pa je situacija bila takva je poredila sebe sa njegovim ispadima.
- Ša je gori od svake žene kad poludi! Pratim već danima ove udarne svađe koje ima sa Mionom i sećam se kako sam ja ludela pred svima ovde. Nisam ništa u odnosu na njega, a sećam se da je bilo strašno, da sam čak udarala glavom tokom svađa s Janjušem. To nije naivno, ali on je gori od svake žene kad krene da pravi haos - rekla je Maja, koja je odlučila da zavrti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.