Maja Marijana počela drugu sezonu svoje emisije

Izvor: Poznati.info, 01.Nov.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Marijana počela drugu sezonu svoje emisije

Maja Marijana počela je sa snimanjem druge sezone svoje emisije ”Utorkom u 20h” koja se emitije na DM televiziji. Pevačica je krenula udarno, pa su joj u prvih nekoliko emisije sve same velike zvezde naše estrade.

Iako je na početku, kada je počinjala da radi emisiju bila skeptična kako će sve da ispadne, sada jedva čeka da krene sa snimanjem.

- Ne mogu da verujem da je krenula druga sezona emisije. Tijana Ranđelović i ja smo se pokazale kao odličan spoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Dopunjavamo jedna drugu i rešavamo sve dileme zajedno. Koga treba pozvati u goste, ko je aktuelan, koga sa kim uklopiti…- kaže Maja.

Njih dve su rešile da nove emisije obogate sa dosta novih rubrika, ali i gostiju koji do sada nisu gostovali. Publici obećavaju mnogo zabave, novih, ali i starih hitova.

- Budite uz kanal DM svakog utorka od 20h – poručuju njih dve.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.