Maja Berović Bubi i Jali kupila poklone od 26.000 evra

Izvor: Tracara.com, 29.Nov.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Berović Bubi i Jali kupila poklone od 26.000 evra

Maja Berović je osvojila muzičku scenu ove godine novim albumom koji su joj uradili Buba Corelli i Jala Brat. A koliko im je zahvalna zbog uspeha albuma, a potom i koncerta, pokazala je skupocenim poklonima. Naime, Buba Corelli i Jala Brat okupili su se u restoranu zajedno sa Majom Berović, a dok su sedeli za stolom i večerali, pevačica je svojim prijateljima i saradnicima poklonila dva skupocena poklona – ni manje ni više, nego Rolex satove! U pitanju je model Yacht-Master 40, koji kako stvari stoje košta 13.100 evra svaki. Dakle, Maja je iskeširala za ova dva sata 26.200 evra.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

POKLON OD 30.000 EVRA Maja Berović ne štedi pare kada su prijatelji u pitanju, evo kako je iznenadila Jalu i Bubu

Izvor: Blic, 29.Nov.2018

Popularna pevačica Maja Berović očigledno ne štedi novac kada su dragi ljudi u pitanju, a ovaj put je obradovala prijatelje skupocenim poklonima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.