Maja Berović iskeširala više od 26.000 evra za Bubu i Jalu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Berović iskeširala više od 26.000 evra za Bubu i Jalu

Dok su sedeli za stolom i večerali, Maja je svojim prijateljima i saradnicima, popularnom dvojcu Bubi i Jali, poklonila dva skupocena poklona - ni manje ni više, nego Rolex satove!

U pitanju je model marke "Yacht-Master 40", koji kako stvari stoje košta 13.100 evra svaki.

Dakle, Maja je iskeširala za ova dva sata 26.200 evra, a kako oni izgledaju pogledajte u videu na početku teksta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Maja Berović iskeširala više od 26.000 evra za Bubu i Jalu! Kupila im iste poklone, a kad su otvorili kutije – i oni su zanemeli!

Izvor: Svet, 29.Nov.2018

Buba Koreli i Jala Brat okupili su se u restoranu zajedno sa Majom Berović sa kojom redovno sarađuju, a i iza pevačice je uspešan beogradski koncert u Štark areni, čiji su i oni bili deo.. Dok su sedeli za stolom i večerali, Maja je svojim prijateljima i saradnicima, popularnom dvojcu Bubi i Jali,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.