Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca pred svima ORALNO zadovoljavala Boru! (VIDEO)

Sinoć je u Zadrugu ušla kontroverzna učesnica Parova, Miljana Kulić. Miljana je nedavno dikvalifikovana iz Parova, a odmah potom utočište je našla u Zadruzi. Sam njen ulazak bio je turbulentan, ali noćas se dešilo nešto potpuno neobično i izbacilo Miljanu iz prvog plana. Kada su svi legli da spavaju, Bora i Maca su se bacili The post Maca pred svima ORALNO zadovoljavala Boru! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SKANDAL! Maca ORALNO ZADOVOLJILA Boru PRED SVIMA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 17.Jan.2018

Maca Diskrecija je sada stvarno preterala i to misle čak i njeni fanovi.. Kontroverzna rijaliti zvezda je u spavaćoj sobi pred svima oralno zadovoljavala Boru Santanu.. Dokaz za to je ovaj snimak. Pogledajte:. . SVETSVET

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.