Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivale Miljanine TAJNE iz prošlosti

Otkad je ušla u rijaliti, Miljana Kulić nađe se u centru skoro svake rasprave. Dok jedni pokušavaju da je štede jer je u četvrtom mesecu trudnoće, drugi je provociraju. Ni ona ne ostaje dužna. Izgleda da je naišla i na ljutu protivnicu. Reč je o pevačici Nadeždi Biljić, koja je samo veče pre Miljane postala The post Isplivale Miljanine TAJNE iz prošlosti appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Maca pred svima ORALNO zadovoljavala Boru! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2018

Sinoć je u Zadrugu ušla kontroverzna učesnica Parova, Miljana Kulić. Miljana je nedavno dikvalifikovana iz Parova, a odmah potom utočište je našla u Zadruzi. Sam njen ulazak bio je turbulentan, ali noćas se dešilo nešto potpuno neobično i izbacilo Miljanu iz prvog plana. Kada su svi legli...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.