Maca posetila GATARU, a OVO što je saznala o svom životu nateralo fanove da BURNO REAGUJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca posetila GATARU, a OVO što je saznala o svom životu nateralo fanove da BURNO REAGUJU! (FOTO)

Branila je.

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, bivša je učesnica "Zadruge", koja se po napuštanju Bele kuće posvetila svojoj muzičkoj karijeri.

Nakon što je izbacila svoju novu pesmu "Tombola", Maca je otišla u svoj rodni grad, Tuzlu, kako bi se odmorila ali i videla sa prijateljima i rodbinom.

Bivša zadrugarka je vreme provedeno u ovom gradu iskoristila i da poseti gataru, a snimak sa istom je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Razočarana si, ali se držiš kao da ti je svejedno, sa nekom muškom osobom. Jednu žensku osobu držiš blizu kao da ti je sestra. Ti nisi, sine, željna ničega, ni da jedeš, ni da piješ, samo si željna istine - rekla je gatara Maci.

A post shared by Macadiskrecija1 (@maca_diskrecija_official) on Feb 5, 2017 at 4:14am PST

Ona je naglasila da je žena sve pogodila, ali njeni fanovi nisu bili oduševljenim ovim postupkom, te su naglasili da je ova gatara ustvari prevarant.

Pogledajte rezultate

ŠČEPALA JE KIJU iz prvog reda - usred NASTUPA, a onda... NE-VE-RI-CA! Gde je OBEZBEĐENJE!? (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠTA JU JE NATERALO NA OVO? Maca posetila GATARU, evo šta je saznala o svom životu! (FOTO)

Izvor: Press, 21.Avg.2018, 14:55

Fanovima se ovo nije svidelo. . Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, bivša je učesnica "Zadruge", koja se po napuštanju Bele kuće posvetila svojoj muzičkoj karijeri.. . . . Nakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.