Maca podržao OČEVE: OŠTAR stav na temu Severininog gubitka starateljstva - Zašto uvek mora da bude mama?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 09:38

Maca podržao OČEVE: OŠTAR stav na temu Severininog gubitka starateljstva - "Zašto uvek mora da bude mama?"

Pred kamerama portala SrbijaDanas je progovorio o ovoj temi.

Pevačica i nekadašnja učesnica rijaliti formata "Zadruga", sinoć je u našoj prestonici upriličila promociju svoje nove pesme.

Tom prilikom se nekolicina javnosti poznatih lica okupila u jednom restoranu, gde su pružili podršku pomenutoj pevačici. Među njima, bio je i glumac Dragan Marinković Maca, koji se osvrnuo na pojedine aktuelnosti i to pred kamerama portala SrbijaDanas.

Maca je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samom početku istakao kako je Nadežda talentovana devojka, koja je snimila kvalitetnu muzičku kompoziciju.

Nakon toga se, između ostalog, osvrnuo i na trenutno goruću temu u domaćim, ali i regionalnim medijima, a to je Severinin gubitak starateljstva nad sinom.

Na pitanje da li je svestan kolika se prašina podigla kada je nedavno izneo svoj stav u slučaju "Severinino starateljstvo", imao je jasan odgovor.

- Ma, boli me k*rac.Ne mislim da je uk da mediji znaju sve privatne stvari. Što se ovoga tiče, ja podržavam muškarce, tate. Volim ja naravno i majke, svoju, majku moje dece. Ali ne razumem što je problem ako dete bude kod tate. Meni je žao deteta što prolazi kroz to, deca ga verovatno zaj*bavaju u školi - rekao je Maca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.Nj./A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.