MUŠKARCI ODLEPILI ZA NJOM: Nives htela da pokaže novu boju kose, pa se RAZGOLITILA? Instagram GORI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARCI ODLEPILI ZA NJOM: Nives htela da pokaže novu boju kose, pa se RAZGOLITILA? Instagram GORI (FOTO)

Fanovi u šoku!

Instrigantna Nives Celzijus, ovaj put je sa pratiocima na Instagramu podelila i deo svog tela koji baš i nemaju često priliku da vide kada se slika

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Feb 6, 2020 at 8:08am PST

U pitanju je još jedan seksi selfi, koji je vrela Hrvatica rado podelila sa fanovima, a za najnoviju fotku obukla je beli čipkasti brushalter, sako i farmerke.

Ali... Dok ste sigurno očekivali da u prvi plan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbaci bujne grudi, Nives je ovaj put akcenat stavila na stomak. I to go.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Feb 20, 2020 at 12:58pm PST

Iako je u prvom planu želela da joj bude nova boja kose, pa je sebe nazvala "brondina", malo ko je uopšte to i primetio.

- I slepci bi progledali kada bi te videli - napisao joj je jedan od obožavalaca oduševljenih time što je napokon pokazala i stomak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.