Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE LI BIZARNIJE?! Poznata srpska pevačica nabila VRH OD JELKE DO GRKLJANA, pa poslala BRUTALNU PORUKU! JEZIVO!

Popularna pevačica Dunja Ilić ne prestaje da šokira domaću javnost, a sada je iznenadila novom vešću iz svog života. Nedavno je najavila na svom Instagram profilu da se uskoro udaje, pokazavši fotografiju vereničkog prstena. U opisu fotografije napisala je “Da”, te se nameće zaključak da je njen momak zaprosio i da je ona pristala. Međutim, The post MOŽE LI BIZARNIJE?! Poznata srpska pevačica nabila VRH OD JELKE DO GRKLJANA, pa poslala BRUTALNU PORUKU! JEZIVO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NEĆE SIGURNO DA VAS BOLI! Maca Diskrecija IZVADILA DILDO, daje časove na Jutjubu KAKO SE KORISTI (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 01.Jan.2020, 14:49

Starleta i pevačica Maca Diskrecija ne prestaje da šokira javnost svojom pojavom i svojim ponašanjem. Maca je od nedavno počela da pravi video snimke za svoj Youtube kanal, a svima je za oko zapao video na kome pokazuje bez čega ne može da živi. U tom snimku, starleta je, bez trunke srama, izvukla...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.