MORBIDNO! Nakon što joj je UPROPASTIO BRAK, sad je UCENJUJE za 50.000 EVRA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORBIDNO! Nakon što joj je UPROPASTIO BRAK, sad je UCENJUJE za 50.000 EVRA?

Au, da li će prihvatiti?

Nemanja Stamatović Žabac traži od Milijane Božić veću sumu novca, da joj pomogne da dobije pola Milojkove imovine, nakon što joj je "pomogao", da upropasti brak sa 53 godine starijim Milojkom Božićem.

- Malo je 50.000 evra. Pa to će i ovako biti naš novac - obrazložio je svoju ponudu Žabac.

- Sad me i ti ucenjuješ! - žustro je uzvratila Milijana.

Podsetimo, Milijana je sama ponudila novac ljubavniku i ne sluteći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će on to iskoristiti kasnije da je ucenjuje.

- Moram nekako da se dokopam tih 250.000 evra koje mi pripadaju - rekla je Nemanji, Božićeva ranije  u krevetu, a tom prilikom mu je obećala 50.000 evra, ako joj pomogne u tom planu i pola zarađenog honorara iz rijalitija. Žabac je ovo izgleda shvatio ozbiljno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DELE MILOJKOVU IMOVINU NA POLA Milijana sa novim starcem želi da dobije nasledstvo, on joj traži VIŠE OD 50.000 EVRA?

Izvor: Blic, 18.Nov.2019

Jedan od učesnika "Parova" Nemanja Stamatović Žabac sa kojim je Milijana Božić više puta prevarila svog zakonitog supruga Milojka Božića, traži od nje veliku sumu novca kako bi joj pomogao da ipak dobije Milojkovu imovinu, uprkos mogućem razvodu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.