MORAŠ BITI DOBRO ZBOG SEBE I STEFANA, DRŽI SE, GLAVU GORE! Misica zabrinula sve novim izgledom, drastično smršala

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 18:35

"MORAŠ BITI DOBRO ZBOG SEBE I STEFANA, DRŽI SE, GLAVU GORE!" Misica zabrinula sve novim izgledom, drastično smršala

Fanovi u šoku.

Učesnica "Zadruge 4" Jovana Ljubisavljević misica , trenutno se nalazi u Egiptu, dok je njen dečko Stefan Karić nastavio takmičenje u rijalitiju "Zadruga 5".

Jovana je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa ove prelepe destinacije kako nauljena uživa na plaži.

Ona je pozirala u kupaćem kostimu, a na licu je imala naočare za sunce, međutim ni masovne reakcije ispod objave nisu izostale:

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

"Smršala si, moraš biti dobro zbog sebe i Stefana, drži se, glavu gore", "Stefanova kraljica", "Prelepa, preslatka, prezgodna", "Stefan bi ostao bez daha kada bi ugledao ovu lepotu, oči bi mu stale", "Boginjo", "Top model", "Uživaj", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SMRŠALA SI, MORAŠ BITI DOBRO" Misica pobegla iz Srbije dok je Karić u rijalitiju, a evo šta joj pišu oni koji podržavaju Stefana i nju

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Bivša učesnica rijalitija i misica Jovana Ljubisavljević trenutno se nalazi u Egiptu, dok je njen momak Stefan Karić već danima u rijalitiju "Zadruga 5".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.