MORA NA HITNU OPERACIJU?! Darko TRPI BOLOVE, primljen je u BOLNICU zbog OVOGA - oglasio se i ispričao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORA NA HITNU OPERACIJU?! Darko TRPI BOLOVE, primljen je u BOLNICU zbog OVOGA - oglasio se i ispričao...

Ne krije kako se oseća...

Darko Lazič je juče na nekoliko sati napustio rehabilitacioni centar u Mladenovcu, kako bi obavio dodatne preglede u bolnici na Banjici, a kako se saznaje, stanje njegovog desnog stopala naglo se pogoršalo zbog čega trpi neverovatne bolove.

Kako otkriva izvor blizak porodici Lazić za "Alo!", terapija koju je pevač imao, pokazala se kao nedovoljno uspešna, zbog čega je porodica Lazić počela da traži drugo rešenje.

- Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se po dolasku u Centar uspešno oporavljao od povreda, a desno stopalo, koje je bilo u lošem stanju, odlučili su da leče fizikalnim terapijama, strujom, magnetima i radio-talasima. Ipak, terapija nije dala željeni rezultat i on je počeo da se žali na neizdrživ bol. Tada su shvatili da je najbolje rešenje odlazak na Institut za ortopedske bolesti na Banjici, budući da je upravo tamo tim stručnjaka koji su ga operisali nakon nesreće - priča izvor i otkriva detalje u vezi s Lazićevim pregledom na ortopedskoj klinici na Banjici.

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Nov 26, 2018 at 5:17am PST

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Jul 2, 2017 at 12:00pm PDT

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Jul 18, 2018 at 6:19am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Oct 8, 2017 at 3:22am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 16, 2017 at 4:31am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Jan 26, 2017 at 5:29am PST

- Da je stanje Darkovog stopala više nego ozbiljno, bilo je jasno po tome što ga je odmah po dolasku u bolnicu primio direktor, koji mu je pre mesec i po dana operisao butnu kost. Budući da stopalo nije sraslo kako je planirano, lično je pregledao Darka, nakon čega će sa timom stručnjaka odlučiti o operaciji. Osim što ga je lično pregledao, direktor ga je poslao na jednu privatnu kliniku kako bi uradio detaljne snimke i imao najbolji uvid u stanje stopala - dodaje izvor i ističa da je Lazićeva porodica zabrinuta mnogo više nego sam pevač.

. Dark oje veseo i nije klonuo nijednog trenutka. Trpi bolove, ali veruje da će sve biti kako treba i da nema razloga da brine. Sa druge strane, njegovi su prestravljeni i plaše se da će Darko, ukoliko ne bude išlo po planu, zauvek morati da koristi štake ili kolica. U ovom slučaju, Darko je taj koji podiže raspoloženje svojih najbližih, umesto da bude obrnuto - zaključuje izvor.

S druge strane, Darko je nakon izlaska iz bolnice na Banjici novinarima otkrio da se odlično oseća, uprkos svemu.

- Dobro sam. Lekari kažu da treba strpljenja, ali da su zadovoljni. Napredujem, glavni doktor je zadovoljan, a samim tim i ja. Bude trenutaka kada mi je naporno, ali navikavam se - rekao je Lazić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.