MOLIO JE DA GA NE PREBIJEM! Slavna legenda svoju ženu slučajno ZATEKLA u krevetu sa Bredom Pitom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 16:57

MOLIO JE DA GA NE PREBIJEM! Slavna legenda svoju ženu slučajno ZATEKLA u krevetu sa Bredom Pitom!

Skandal koji se prepričava.

Legendarni bokser Majk Tajson (53) ispričao je da je svoju suprugu, manekenku Robin Givens (55), sa kojim je bio u braku od 1988. do 1989. godine, zatekao u krevetu sa glumcem Bredom Pitom (56).

Majk i manekenka bili su u braku samo godinu dana, a bokser je za neverstvo svoje tadašnje supruge saznao baš onog dana kada se spremao da ode i advokatu preda papire za razvod braka.

Međutim, on se u poslednjem trenutku predomislio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te se prvo zaputio kod Robin kako bi se poslednji put videli i porazgovarali.

A post shared by Rodney Hall 🇧🇧 (@rodneyehall) on Mar 22, 2016 at 7:56pm PDT

On je parkirao auto ispred njenog stana i čekao je da se vrati kući, ali ona nije stigla sama već je sa njom u društvu bio i Bred, koji je tada imao 26 godina.

Tajson je ispričao da ih je pustio da zajedno uđu u stan, a nakon nekog vremena se i on uputio za njima. Kada je ušao u sobu, zatekao ih zajedno u krevetu. Bokser tvrdi da nije prekinuo svoju tadašnju suprugu i Pita, da bi njih dvoje imali seksualne odnose.

A post shared by nightwater.dmg (@nightwater.dmg) on Mar 30, 2020 at 10:30am PDT

- Kad me je video, potpuno je prebledeo. Bio je na nekim drogama i počeo je da me moli da ga ne prebijem - prisetio se bokser.

Iako je Majk ovu priču isticao više puta javno, Bred se nikada nije oglašavao o ovoj temi.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.