MOLI BOGA DA MILJANA PREŽIVI! Isplivali detalji iz operacione sale - U trenutku joj se pogoršalo stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 14:29

"MOLI BOGA DA MILJANA PREŽIVI!" Isplivali detalji iz operacione sale - U trenutku joj se pogoršalo stanje

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo Nenada Macanovića, Bebicu.

Nenad je u emisiji otkrio kako je to spasio život Siniši Kulić, o čemu je Marija Kulić govorila u Zadruzi, kao i da će mu biti zahvalna ceo život, DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDE. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pored toga, Nenad je otkrio i da će porazgovarati sa Miljanom kada bude napustila Zadrugu, pa će videli da li će s epomiriti u šta je on skoro siguran.

Bebica nam je i otkrio detalje Miljanine borbe za život, kada je op'erisana, te da je cela porodica Kulić prošla kroz pakao u tim trenucima.

- Pred samu operaciju, bili smo u hodniku, pošto je to trajalo ceo jedan dan, noć, to mučenje. Rekli su nam idite kući, odmorite, pa dođite ponovo. Mi smo krenuli  i meni stiže poruka "gde si", ja rek'o "evo me idem do kuće", kaže "pa Miljana je na operaciji, moli Boga samo da preživi". Sav sam se sad naježio. Mi se vraćamo, doktori, svi su bili tu.  Hitno mora operacija - pričao je Bebica i dodao da je najteži trenutak bio kada su lekari rekli da "nema vremena".

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.